The rediscovered Centre

Check out one of the coolest installations at Villa R: “il Centro ritrovato” (the rediscovered Centre).
It was designed and realized by Iolanda and Nicola by using stones in different color and size they found and collected mostly by the beach.
The installation on which is possible to stand (or even park the car!) is in front of one of the main entrances of the residence, to welcome all of our guests

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s